Terrex Translations

Vertaalbureau Terrex Translations (TxT) is opgericht voor het uitvoeren van vertaalactiviteiten op freelancebasis voor bedrijven en particuleren en richt zich op het vertalen van uiteenlopende teksten vanuit het Engels naar het Nederlands en vice versa.
Ongeacht wat voor soort opdracht het betreft, u kunt ervan verzekerd zijn dat uw project met uiterste zorg wordt uitgevoerd.

Op de diverse tabbladen vindt u meer informatie over Terrex Translations en de geboden diensten.

 

Werkwijze

Als u een vertaalopdracht wilt plaatsen, gaat u als volgt te werk:

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Voer op het tabblad Offerte de benodigde gegevens in, upload het bestand en klik op Verzenden. U kunt ook rechtstreeks een bericht (en bestanden) sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De tekst wordt geanalyseerd, waarna u een offerte ontvangt (zie ook het tabblad Tarieven).

Als u akkoord gaat met de offerte, wordt uw opdracht uitgevoerd en ontvangt u de vertaalde bestanden op de afgesproken deadline.

Klik hier voor de Algemene voorwaarden.

 

Niemand kan juist vertalen zonder een goede en diepgaande kennis van elk van beide talen. En zelfs dat is niet voldoende. Velen zijn immers in staat om te begrijpen maar kunnen het begrepene niet onder woorden brengen. Zoals velen een schilderij beoordelen die zelf niet bij machte zijn om een schilderij te maken, (…) zo is ook het juiste vertalen een grote en moeilijke kunst.

- Leonardo Bruni